36. Teşkilat Toplantımızı Gerçekleştirdik.
09 Kasım 2019, Cumartesi

36. TEŞKİLAT TOPLANTIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK.
“HEP BİRLİKTE YENİ HEDEFLERE” sloganıyla Sağlık Sen Antalya Şube Başkanlığı olarak 36. Teşkilat Toplantısı Alanya’da gerçekleştirdik. Toplantımıza Sağlık-Sen Genel Başkanı Semih DURMUŞ, Genel Başkan Yardımcısı Şemsettin KARADOĞAN , Sağlık Sen Antalya İl Başkanı Sinan KULUÖZTÜRK ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile çok sayıda temsilci katıldı.
Toplantımız Saygı Duruşu, İstiklal Marşı ve Kuran tilavetiyle başlayıp, Sağlık-Sen Antalya İl Başkanlığımız tarafından hazırlanan “Dünden Bugüne” isimli video sunumuyla devam etti.
Şube Başkanımız Sinan KULUÖZTÜRK ve Genel Başkan Yardımıcısı Şemsettin KARADOĞAN'ın konuşmaları sonrası, Genel Başkanımız Semih DURMUŞ’un konuşmasına geçildi.
Eğitimci, Yazar Refik AKDEM tarafından “İletişim ve Toplum Önünde Etkili Konuşma” eğitimi verildi.
Sendika Avukatımız Ahmet ÇETİN tarafından Sağlık alanındaki hukuksal konular hakkında bilgi verildi.
Çalıştay Komisyon Başkanları tarafından 2019-2020 Eylem Planı Çalıştayı sunumu yapıldı
Moderatörlüğünü Şube Başkanımız Sinan KULUÖZTÜRK’ün üstlendiği Genel Başkanımız Semih DURMUŞ ve Genel Başkan Yardımcımız Şemsettin KARADOĞAN’ın katıldığı Açık Oturum programına geçildi.
İl Divan Kurulu Toplantısı ardından Toplu Fotoğraf çekimi sonrası toplantımız sona erdi.
Katılımlarından dolayı Genel Başkanımız Sayın Semih DURMUŞ’a, Genel Başkan Yardımcımız Şemsettin KARADOĞAN’a Eğitimci-Yazar Refik AKDEN’e Avukat Ahmet ÇETİN ile İl ve İlçe Temsilcilerimize teşekkür ederiz.




PAYLAŞ :