İftar Programımızda Korunmaya Muhtaç Çocuklarımızla Bir Araya Geldik.
28 Mayıs 2019, Salı

Geleneksel olarak düzenlediğimiz Teşkilat İftar Programımızda bu yıl Korunmaya Muhtaç Çocuklarımızla teşkilatımızı bir araya getirdik.

Kepez Belediyesi Meclis Üyesi İsmail KAYA, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdullah ÇALIŞKAN, İl Sağlık Müdürlüğü Personel ve Destek Hizmetler Başkanı Dr.İbrahim ÇETİN, İl Sağlık Müdürlüğü Başkan Yardımcılarımız, İlçe Sağlık Müdürlerimiz, Hastane Yöneticilerimiz,iş yeri temsilcilerimiz ve değerli misafirlerimizin yer aldığı programımız Kur'an'ı Kerim tilaveti ile başlayıp,tasavvuf müziği dinletisi ve semazen gösterisi ile devam etti.

Şube Başkanımız Sinan KULUÖZTÜRK ve Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdullah ÇALIŞKAN'ın konuşmaları sonrası korunmaya muhtaç çocuklarımıza Şube Başkanımız Sinan KULUÖZTÜRK, Kepez Belediyesi Meclis Üyesi İsmail KAYA, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdullah ÇALIŞKAN, İl Sağlık Müdürlüğü Personel ve Destek Hizmetler Başkanı Dr.İbrahim ÇETİN, Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm.Dr. Ali Vefa SAYRAÇ, Kepez Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr. Ramazan GÜRKAN ile Ağız ve Diş Hastanesi Başhekimi Dt. İbrahim Cengiz KATLANDUR tarafından hediyeleri takdim edildi.
Programımıza katılan misafirlerimize teşekkür ederiz.

PAYLAŞ :