10-16 MAYIS ENGELLİLER HAFTASI ETKİNLİĞİ
27 Mayıs 2018, Pazar

Engelliler haftası dolayısıyla farkındalık yaratmak için "Engel Tanımaz Aşarız" sloganıyla düzenlemiş olduğumuz Antalya Büyükşehir Belediyesi Asat Ampute Futbol Takımı ile yapılan müsabaka İstiklal Marşı - Saygı Duruşu ile başlayıp Kepez Belediyesi Engelli Vakfı Mehter Takımı tarafından marş dinletisi ile devam etti.

 

Musabakanın sonunda Asat Ampute Futbol Takımına başarısından dolayı kupa ve madalyaları takdim edildi. Hayırseverler tarafından bağışlanan tekerlekli sandalyeler ihtiyaç sahiplerine teslim edildi. Organizasyon ikram ve toplu fotograf çekımı ile sona erdi.

 

Antalya Büyükşehir Belediyesi Asat Ampute Futbol Takımına dostluk maçından dolayı , Kepez Belediyesi Engelli Vakfı Mehteran Takımına katkılarından dolayı ve programımıza katılan İl Sağlık Müdürü Dr. Ünal Hülür, Gençlik ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu , Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Abdullah Çalışkan , Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Necati Yıldırım , Kamu Hastaneleri Başkanı Dr.Mehmet Akdağ ,Hastane Başhekimleri ,idarecileri ve katkı sağlayan tüm misafirlerimize teşekkür ederiz.

#SağlıkSen #EngelTanımazAşarız




PAYLAŞ :