EBELER , HEMŞİRELER VE ANNELER GÜNÜ PROGRAMIMIZ
13 Mayıs 2017, Cumartesi

İl merkez ve ilçelerde görev yapan sağlık çalışanları güzel bir hafta sonu kahvaltısında bir araya geldiler. Ebeler Hemşireler ve Anneler günü kahvaltı programında konuşmasını gerçekleştiren Antalya Şube Başkanı Sinan Kuluöztürk ;’’

Sağlık-Sen Antalya Şubemizin Kadınlar Komisyonumuzun düzenlemiş olduğu Ebeler , Hemşireler ve Anneler Günü Kahvaltı Programımıza hepiniz hoş geldiniz. Bu güzel ve özel günde bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederiz.

Sendika sizlerle birlikte yol yürüyen sizler için mücadele eden sizlerin dertleriyle dertlenen büyük bir sivil toplum örgütü. Sizlerle birlikte büyük bir aile olduğumuz inancındayız.Sizlerin üyelikleriniz ile vermiş olduğunuz destek ve güç ile çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Baştan beri talep ettiğimiz, kararlılıkla takip ettiğimiz yıpranma payının kazanıma dönüşme arefesinde olduğunu bilmek bizleri sevindirmektedir.

Sağlık-Sen olarak hemşirelerimiz , ebelerimiz ve diğer sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımızın sorunları için çalıştaylar, sempozyumlar düzenliyor , saha araştırmaları yapıyoruz. Amacımız sorunların çözülmesi , çalışma barışının sağlanması , iş yükünün azalması ve motivasyonun arttırıcı uygulamaların hayata geçmesidir.

Fedakar bir şekilde görev yapan tüm ebe ve hemşirelerimizin günlerini kutluyor,  Değerli annelerimizin de yarın kutlayacağımız anneler gününü şimdiden tebrik ediyorum. Tekrar programımıza katılımlarınızda dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor ve güzel bir hafta sonu geçirmenizi diliyorum.’’ dedi.

 




PAYLAŞ :