MEDİCAL PAK HASTANESİ İLE İNDİRİM ANLAŞMASI
27 Aralık 2016, Salı

Medical Park Antalya Hastane Kompleksi'nde gerçekleşen imza töreninde Şube Başkanımız Sinan Kuluöztürk 'ün  yanı sıra Memur-Sen Antalya sendika yönetim kurulu üyeleri,Medical Park Antalya Hastane Kompleksi Genel Müdürü Sebahattin Tanas ve Kurumsal Pazarlama Müdürü Seçil Turhan Çavuşoğlu yer aldı.

 

"ÜYELERİMİZE KATKIDA BULUNMAK İSTEDİK"

Memur-Sen  Konfederasyonumuza kayıtlı üye ve ailelerine destekte bulunmak amacıyla Medical Park Antalya Hastane Kompleksi'yle sağlık protokolü imzaladıklarını belirten Sağlık-Sen (Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası ) Şube Başkanı Sinan Kuluöztürk , "Temsil ettiğimiz konfederasyon üyeleri adına, Medical Park Antalya Hastane Kompleksi'ne teşekkür ederiz." dedi. 

 

SÖZLEŞME DETAYLARI 

1)SGK güvencesini kullanmayan /olmayan Memur-Sen üyesi ve 1. derece yakınlarına ; hastanenin cari fiyatları üzerinden ayaktan ve yatarak tedavi hizmetlerinde %35 , Check -Up Paketlerinde %35 (Ticari ilaç,tıbbı /sarf malzeme bedelleri , özel sigorta ve sigorta katılım payı hariç olmak üzere ) indirim anlaşması imzalanmıştır.

2)SGK güvencesini kullanan Üyelerimiz ve 1.Derece yakınlarına ; hastanenin cari fiyatları üzerinden ayaktan ve yatarak tedavi hizmetlerinde %35 (Ticari ilaç,tıbbı /sarf malzeme bedelleri , özel sigorta ve sigorta katılım payı hariç olmak üzere ) indirim anlaşması imzalanmıştır.

3)SGK'nın karşılamadığı özellikli işlemler (plastik cerrahi ,dermakozmetik uygulamalar vb.) için %40 (Ticari ilaç,tıbbı /sarf malzeme bedelleri , hariç olmak üzere ) indirim yapılmıştır.
PAYLAŞ :