SAĞLIK-SEN’DEN ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİNE
15 Mayıs 2016, Pazar

Sağlık-Sen Antalya Şube Başkanlığı tarafından Şehit ve Gazi Aileleri Derneği yararına organize edilen  Anneler,Hemşireler ve Ebeler Günü kahvaltı organizasyonu Keyfi Ala Restaurantta düzenlendi.

 

Sağlık-Sen (Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası ) Antalya Şube Başkanlığı tarafından Şehit ve Gazi Aileleri Derneği yararına düzenlenen kahvaltı organizasyonuna Ak Parti Antalya İl Başkan Yardımcısı Yılmaz KATI , İl Sağlık  Müdürü Dr.Ünal HÜLÜR  , Halk Sağlığı Müdürü Dr.Murat ÖZDEMİR , Antalya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği İdari Hızmetler Başkanı Dr. Abdullah MEMİŞ ,Sağlık-Sen Antalya Şubesi Temsilcileri, Sağlık-Sen Üyeleri ve  Aileleri, Şehit ve Gazi Yakını Aileleri katıldılar .

Yaklaşık 600 kişinin katıldığı program, şehitlerimiz için okutulan Yasin-i Şerif ile başladı .

Program Şube Başkanı Sinan KULUÖZTÜRK’ün konuşması ile devam etti.

KULUÖZTÜRK ‘’ Sağlık-Sen olarak ülkemizin her zaman selameti ve bekası yolunda taraf olmuşuzdur. Ülkemizde terör eylemlerinin hat safhada olduğu bu dönemde milletimizin birlik beraberlik içerisinde olması gerekmektedir. Bu uğurda canlarını seve seve feda eden tüm şehitlerimize minnet duyuyoruz ve onların bize bırakmış olduğu emanetleri , ailelerine ; elimizden geldiğince her zaman destek olmaya çalıştık ve olmaya devam edeceğiz. Her sene düzenlediğimiz anneler hemşireler ve ebeler günü programımızı bu sene Şehit ve Gazi Yakınları Derneği  yararına düzenledik.Bu programımıza katılan Ak Parti Antalya İl Başkan Yardımcısı Yılmaz KATI , İl Sağlık  Müdürü Dr.Ünal HÜLÜR  , Halk Sağlığı Müdürü Dr.Murat ÖZDEMİR , Antalya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği İdari Hizmetler Başkanı Dr. Abdullah MEMİŞ ,Sağlık-Sen Antalya Şubesi Temsilcileri, Sağlık-Sen Üyeleri ve  Aileleri, Şehit ve Gazi Yakını Ailelerine teşekkür ederiz’’dedi.

 

Daha sonra Şehit ve Gazi Yakınları ve Malülleri Derneği Başkanı Dr.Cengiz NİZAM  konuşmasında ‘’ Ülkemizin zor günlerden geçtiği bu dönem de şehit ve gazilerimizin bizlere emaneti olan ailelerine destek amaçlı bu organızasyonu düzenleyen Sağlık-Sen Antalya Şube Başkanlığına teşekkür ederiz, milli duyguları hat safhada olan siz değerli sağlık-sen üyelerine ve ailelerine hassasiyetlerinden dolayı da ayrıca  teşekkür ederim ‘’dedi.

Organızasyondan elde edilen gelir Sağlık-Sen Antalya Şube Başkanı Sinan KULUÖZÜRK tarafından Şehit ve Gazi Aileleri ve Malülleri Derneği Başkanı Dr.Cengiz NİZAM ‘a hediye çeki olarak takdim edildi .

 

PAYLAŞ :